fredag 18 maj 2012

Cypern!


Efter en hektisk period både jobbmässigt och privat så har vi nu åkt iväg på en liten minisemester över Kristi Himmelsfärd.
Här finns ingen altanrenovering, ingen budgivning på lägenheter i Stockholm (mycket ansträngande sysselsättning!) inga 10-12 timmars arbetsdagar bara sol, värme och god mat.

Vi har hamnat i Pafos på Cypern, en ort vi aldrig hade hört talas om innan vi började leta efter resa som passade de datum vi kunde och ville åka.
Det har hittills varit en mycket trevlig bekantskap på alla sätt inklusive vädret som bjuder på 26 grader och strålande sol.

Vi hittade ett hotell Annabelle som mer än väl uppfyller förväntningarna.Detta är den stora huvudpoolen som är tillräckligt varm för att även en badkruka som jag ska hoppa i vilket betyder att det är närmare 30 grader varmt.Hela stället är uppbyggt i  avsatser och labyrinter med trappor, broar och avsatser.
Jag tror att vi gått olika vägar varje gång vi rört oss här.Här har vi nu hittat stället för dagen där vi ligger och lyssnar på vattenfallet som låter i bakgrunden.

Snart är det dags för en drink i poolen, frågan är bara om det ska bli från den torra sidan eller nere från poolen.


Baren syns i mitten av bilden.
Vi har redan hunnit se två bröllop som arrangeras av hotellet, båda fantastiskt fint arrangerade.
(Vi kikar givetvis bara lite i smyg)
Nu har solen smugit lite i moln och det är fortfarande lika ljuvligt skönt.
Snart dags att packa ihop och dra sig mot hotellrummet för lite vila och  fix inför kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar